Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sesiune de informare privind oportunitățile de finanțare prin programul Europa Creativă

Biroul Europa Creativă-Cultură România, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru organizează miercuri, 14 iunie 2023, între orele 10:00-12.30, o sesiune de informare privind oportunitățile de finanțare prin programul Europa Creativă.

Evenimentul va avea loc la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru din Alba Iulia, str. Decebal, nr 11 și este dedicat organizațiilor din sectoarele culturale şi creative de la nivel local și regional, interesate să acceseze oportunitățile de finanțare oferite de Programul Europa Creativă 2021-2027. 

Agenda este disponibilă aici.

Programul „Europa Creativă” 2021-2027 dispune de un buget de 2,44 miliarde euro, pentru finanțarea proiectelor din sectoarele culturale și creative. Participanții la eveniment vor primi informații despre principalele oportunități de finanțare disponibile în cadrul subprogramului Cultura, cu accent pe linia de finanțare Proiecte de cooperare europeană

Vor fi prezentate caracteristicile liniei de finanțare, criteriile de eligibilitate, tipuri de proiecte, conținutul dosarului de finanțare, procesul de depunere a aplicațiilor, precum și alte aspecte relevante. Totodată, vor fi oferite exemple de proiecte de cooperare europeană în care au fost implicate organizații din România.

Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Pentru a putea participa, trebuie să completați formularul disponibil aici. Termenul limită de înscriere la sesiunea de informare este 11 iunie 2023.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 265