Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Casa Verde Fotovoltaice: Fondurile pentru regiunea Sud-Muntenia au fost epuizate

Astăzi, 14 iunie 2023, ora: 10:00, a demarat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea Sud – Muntenia, județele: Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman.

Bugetul de 280.900.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral în primele patru minute prin înscrierea unui număr de 14.045 de persoane fizice.

„Astăzi s-a încheiat o nouă etapă de înscriere în programul Casa Verde Fotovoltaice. Mulțumesc locuitorilor Regiunii Sud-Muntenia care au împărtășit experiența înscrierii în program și care au confirmat încă o dată interesul foarte mare în accesarea fondurilor de viitori prosumatori, având posibilitatea instalării sistemelor fotovoltaice în propriile gospodării cu finanțare AFM”, a declarat președintele AFM, Laurențiu Adrian Neculaescu.

Înscrierile persoanelor fizice în cadrul programului, prin intermediul aplicației informatice, vor continua conform calendarului disponibil aici.

Sursa: AFM

Vizualizări: 353