Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sesiuni tehnice de informare dedicate municipiilor și universităților din Regiunea Centru pentru apelurile Programului „Regiunea Centru” 2021-2027

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru organizează două evenimente online în perioada 30 – 31 august 2023, pentru a prezenta și discuta aspecte tehnice prevăzute în ghidurile aferente investițiilor pentru municipii și universități pe Programul „Regiunea Centru” (PR Centru) 2021-2027.

30 august 2023, ora 11:00

Va avea loc o sesiune online de informare cu privire la  Acțiunea 4.1  Dezvoltarea mobilității urbane durabile în Municipiile Regiunii Centru și a Acțiunea 3.3 Investiții în infrastructură verde și albastră în mediul urban regional – municipii. Pentru apelul de proiecte aferent Acțiunii 4.1 ce vizează dezvoltarea mobilității urbane durabile în municipiile Regiunii Centru, bugetul alocat apelului de proiecte este de 181.040.247 euro. Pentru apelul de proiecte dedicat municipiilor vizând investițiile în infrastructură verde și albastră, bugetul alocat este de 88.475.521 euro.

În vederea participării la evenimentul dedicat municipiilor (Acțiunea 4.1, Acțiunea 3.3), link-ul de înscriere este disponibil aici.

31 august 2023, ora 11:00 

Va avea loc o sesiune online de informare și discuții în vederea depunerii de  proiecte în cadrul Acțiunii 6.3 Creșterea relevanței învățământului terțiar-universitar, Prioritatea 6 – O regiune educată. Bugetul alocat acestui apel de proiecte este de 13.213.373 euro. Evenimentul se va desfășura online.

În vederea participării la evenimentul dedicate universităților (Acțiunea 6.3), link-ul de înscriere este disponibil aici.

Pe parcursul evenimentelor vor fi prezentate condițiile de finanțare aplicabile fiecărui apelul, aspecte privind utilizarea aplicației MySMIS, regulile de identitate vizuală și măsurile de informare și publicitate aplicabile proiectelor și vor fi discutate întrebările ridicate de cei prezenți.

Pentru mai multe informații, puteți contacta experții Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru din cadrul Serviciului Helpdesk – e-mail helpdesk@adrcentru.ro.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 241