Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Transport: Lista finală a proiectelor selectate spre finanțare în cadrul apelului privind realizarea de investiții în suprastructura portuară

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, în calitate de Autoritatea de Management pentru Programul Transport (PT) 2021-2027 a publicat miercuri, 20 decembrie 2023, lista finală a proiectelor selectate spre finanțare, în ordinea punctajelor obținute.

Începând de astăzi, 21 decembrie 2023, a demarat procedura de contractare a proiectelor prin platforma MySmis, unde solicitanții vor face dovada, prin documentele precontractuale încărcate în MySmis, a îndeplinirii condițiilor de eligibilitate asumate prin Declarația Unică, transmise la momentul depunerii cererilor de finanțare.

Prin urmare, contractarea proiectelor de tip 1 se va realiza în ordinea prezentată în clasamentul de mai sus, în limita alocării de 22 milioane Euro. În situația în care unul din solicitanții selectați spre finanțare nu prezintă în etapa de contractare documentele solicitate, asumate prin Declarația Unică, va fi selectat spre finanțare următorul solicitant clasat, până la epuizarea alocării.

Sursa: MTI

Vizualizări: 83