Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a prelungit apelul de proiecte pentru "Sustinerea Utilizarii Tehnologiei Informatiei"

Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei a anunţat prelungirea duratei înregistrării proiectelor pentru Operaţiunea 1.4 “Susţinerea conectării unităţilor şcolare la internet prin conexiuni broadband”, Domeniul Major de Intervenţie 1, Axa III a Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”, până la data de 15.12.2008, data iniţială fiind de 28.11.2008.

Bugetul apelului a fost majorat cu 36 milioane lei, astfel încât în prezent suma alocată susţinerii conectării unităţilor şcolare la internet prin conexiuni broadband este de 140.000.000 lei.

Totodata s-a aplicat un corrigendum ghidului solicitantului pentru această operaţiune. Pentru operaţiunea 3.1.4 este recomandată realizarea analizei financiare şi utilizarea ratei de actualizare în cadrul studiului de fezabilitate, conform modelului cadru anexat în Ghidul solicitantului, având în vedere liniile indicative privind analiza financiară din Documentul de lucru al Comisiei Europene - Orientări privind metodologia de realizare a analizei Costuri-beneficii.

Înregistrarea proiectelor se va putea face on-line în mod continuu, până în data de 15 decembrie 2008 ora 16.30, la adresa http://fonduri.mcti.ro, urmând ca în termen de 5 zile lucrătoare de la înregistrarea on-line, proiectul să fie depus la registratura MCTI, din B-dul Libertăţii. Nr.14, Sector 5, Bucureşti.

Descarca Corrigendum DMI 314
Descarca Clarificarea DMI 314

Sursa: MCTI

Vizualizări: 65