Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADMA TranS4MErs: Oportunitate pentru digitalizarea IMM-urilor din domeniul producției

ADMA TranS4MErs, unul dintre cele mai mari programe europene de transformare, oferă sprijin întreprinderilor mici și mijlocii din Uniunea Europeană în vederea implementării de soluții de producție inovatoare și avansate.

Sunt eligible companii care au ca și domeniu de activitate zona de producție, care operează pe teritoriul României și au până în 249 de angajați. 

Concret IMM-urile care se înscriu în program:

  • au access la un audit gratuit de digitalizare;
  • au access într-o fază ulterioară la niște vouchere pentru servicii de digitalizare;
  • au access la o bază de date de service providers, validați de către UE cu prezență atât în România dar și în state din Europa și poate fi folosită ca o unealtă de networking;
  • rămân în baza de date a celor de la UE ca si companii de manufacturing, facilitând astfel multiple posibilități pe termen mediu/lung.

Voucherele se vor acorda astfel:

  • În etapa 1: un voucher de până la 8 ore de consultanță pentru procesul de transformare digitală. 
  • În etapa 2: un voucher de până la 5.000 de euro pentru consultanță și servicii de digitalizare de la furnizorii de servicii de pe platformă.

Detalii despre program pe website-ul oficial, aici. Deadline de aplicare: 20.05.2024.

Pentru înscrieri sau pentru a obține mai multe informații despre program, vă invităm să luați legătura cu Andrei Munteanu la adresa de e-mail andrei@coworktimisoara.com. Andrei este persoana de contact pentru acest program și vă stă la dispoziție pentru orice întrebare sau asistență necesară.

Cowork Timișoara este facilitator, la nivel național, în proiectul European ADMA Transformers prin care se dorește, la nivel de EU, sprijinirea IMM-urilor din zona de manufacturing prin servicii de digitalizare. 

Vizualizări: 431