Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Clarificari pentru anexele cererii de finantare pentru situatii de urgenta

Conform precizarilor facute de Autoritatea de Management pentru POR, daca cererea de finantare pentru imbunatatirea bazelor operationale pentru situatii de urgenta (DMI 3.3.) este depusa in primul semestru al anului si nu au fost, inca, aprobate Planurile de Analiza si Acoperire a Riscurilor pentru anul in curs, la aceasta se vor anexa PAAR pentru anul anterior depunerii cererii de finantare.

Cu alte cuvinte, pentru cererile de finantare depuse in prima parte a anului 2009 se anexeaza:

  • fie PAAR aprobate si valabile pentru anul 2009, daca acestea exista la data depunerii cererii de finantare;
  • fie PAAR aprobate si valabile pentru anul 2008.

Nota:

La cererea de finantare DMI 3.3. se anexeaza PAAR pentru fiecare judet sau pentru Municipiul Bucuresti, insotite de Hotararea Consiliului Judetean sau a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, de aprobare a planului.

Planurile se vor prezenta in copie sau extras. Acesta din urma va include informatii privind riscurile potentiale identificate la nivelul unitatilor administrativ - teritoriale, masurile, actiunile si resursele necesare pentru managementul riscurilor respective, inclusiv concluziile.

Extrasul va fi insotit de un document emis de Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta care sa ateste faptul ca acesta reflecta PAAR in vigoare.

Sursa: www.inforegio.ro

Vizualizări: 119