Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Regiunea NV: Au fost semnate primele 9 contracte de finantare pentru microintreprinderi

Primele 9 dintre cele 80 de proiecte pentru microintreprinderi care au fost propuse spre finantare au fost semnate oficial, de catre Autoritatea de Management POR (AM POR) – Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei (MDRL).

Odata cu semnarea acestora, 4 microintreprinderi din judetul Cluj, doua din Salaj si cate una din Bihor, Maramures si Satu Mare pot incepe implementarea proiectelor pentru care au primit finantare nerambursabila de pana la 70%.

 Finantarea a fost acordata in cadrul domeniului major de interventie 4.3. „Sprijin pentru dezvoltarea microintreprinderilor”, din cadrul POR. Prima sesiune de instruire pentru acesti beneficiari a avut loc astazi, 2 aprilie 2009, la sediul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest. Expertii Agentiei au furnizat beneficiarilor informatii privind procedurile de implementare, regulile de achizitii publice, precum si masurile de informare si publicitate necesare pentru proiectele lor.

Alte 71 de proiecte destinate dezvoltarii microintreprinderilor din Transilvania de Nord vor mai fi semnate in perioada imediat urmatoare.

Sursa: www.nord-vest.ro

Vizualizări: 83