Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POR anunta prelungirea termenului pentru finalizarea evaluarii tehnice si financiare in cadrul DMI 5.3.

Autoritatea de Management pentru POR a emis o nota privind evaluarea tehnica si financiara a cererilor de finantare depuse in cadrul POR, axa prioritara 5, DMI 5.3 „Promovarea potentialului turistic si crearea infrastructurii necesare, in scopul cresterii atractivitatii Romaniei ca destinatie turistica”, operatiunea - Dezvoltarea si consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovarii produselor specifice si a activitatilor de marketing specifice.

Conform acesteia, termenul limita pentru finalizarea procesului de evaluare tehnica si financiara a acestor cereri de finantare se va prelungi cu 10 zile lucratoare, respectiv pana la 4 mai 2009.

In acest interval vor fi verificate bugetele cererilor de finantare declarate conforme administrativ si eligibile si va fi analizat impactul modificarii ordinului privind cheltuielile eligibile. In functie de natura proiectului, daca este necesar va fi modificat bugetul proiectului si respectiv calendarul achizitiilor. Modificarile vor fi comunicate solicitantilor de finantare. Daca solicitantii de finantare nu accepta bugetul modificat ca urmare a amendarii ordinului privind cheltuielile eligibile, cererea de finantare va fi respinsa.

In cazul acceptarii bugetului revizuit, punctajul acordat la subcriteriul 2.3 „Bugetul
proiectului” va fi cel acordat in urma evaluarii cererii de finantare fara a se lua in calcul aceasta modificare a bugetului.

Solicitantii de finantare vor fi notificati cu privire la rezultatul procesului de evaluare tehnica si financiara in perioada 26 mai – 1 iunie 2009.

Consultati textul integral al notei aici

Sursa: www.inforegio.ro

Vizualizări: 88