Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Orasul Buzias va avea centura construita din fonduri europene

Ieri, 27 aprilie 2008,  a fost semnat contractul de finantare pentru proiectul „Centura Nord – Vest de ocolire a orasului Buzias, L=4,3 km” finantat prin POR.

Proiectul „Centura Nord – Vest de ocolire a orasului Buzias, L=4,3 km” are o valoare totala de 20.140.007,73 lei, iar valoarea finantarii nerambursabile este de 15.716.795 lei.

Proiectul vizeaza imbunatatirea infrastructurii de transport rutier local, interzicerea traficului greu de tranzit in zona centralaa orasului Buzias si deservirea rutiera directa a platformeiindustriale existente in partea de nord a orasului. De asemenea, prin acest proiect se urmareste dezvoltarea economico – sociala si a potentialului turistic a orasului si a statiunii balneare Buzias, prin reabilitarea si modernizarea legaturilor directe de transport catre principalul pol de dezvoltare din zona, orasul Buzias.

Contractul de finantare pentru proiectul „Centura Nord – Vest de ocolire a orasului Buzias, L=4,3 km” este cel de-al saselea contract semnat in Regiunea Vest pentru domeniul major de interventie 2.1 „Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane – inclusiv constructia / reabilitarea soselelor de centura”.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 158