Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Santana si Elek la finalul proiectului de cooperare transfrontaliera cultural artistica si sportiva

Localitatile Santana, jud.Arad si Elek (Aletea), jud.Bekes deruleaza in aceasta perioada proiectul: “Cooperare transfrontaliera la nivelul localitatilor Santana si Elek prin realizarea de actiuni cultural artistice si sportive”, proiect finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania – Ungaria Phare CBC /INTERREG III A 2004-2006.

Proiectul „Cooperare transfrontaliera la nivelul localitatilor Santana si Elek prin realizarea de actiuni cultural-artistice si sportive” a fost demarat la 19 august 2008 si va fi finalizat la 18 iunie 2009. Obiectivele sale generale au fost dezvoltarea de actiuni cultural-sportive si educationale intre localitatile Santana si Elek, respectiv judetele Arad si Bekes, menite sa incurajeze si sa promoveze o cooperare transfrontaliera comuna, activa si durabila, care sa apropie reprezentantii ambelor comunitati.

Urmare a implementarii proiectului, pe langa relatiile de colaborare si parteneriat, orasul Santana a beneficiat si de dotari materiale in sfera culturala si sportiva proprie.

Sursa: MDRL

Vizualizări: 89