Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Primele 3 proiecte strategice ale ANOFM finantate in cadrul POSDRU

Astazi, 22 iunie 2009, se lanseaza primele trei proiecte strategice finantate din FSE in cadrul POSDRU. Evenimentul va avea loc la sediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, la ora 10:00, in prezenta ministrului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Marian Sarbu.

Proiectele ce vor fi lansate sunt:

  • Proiectul SCOR – Sanse pentru comunitatea rurala are ca obiectiv general constientizarea populatiei din mediul rural cu privire la oportunitatile de demarare a unei activitati independente si dezvoltarea competentelor si abilitatilor antreprenoriale.
  • Proiectul PROSELF – Promovarea serviciilor de tip self-service isi propune modernizarea si flexibilizarea sistemului de furnizare a serviciilor publice de ocupare prin infiintarea a 47 de centre de self-service in agentiile teritoriale pentru ocuparea fortei de munca.
  • Proiectul SCOP - Specializarea Consilierilor de Orientare Profesionala isi propune consolidarea si modernizarea sistemului de formare profesionala a personalului Serviciului Public de Ocupare prin oferirea de servicii eficiente, la un standard inalt de calitate, adaptate cerintelor si asteptarilor mereu in schimbare ale clientilor.

Sursa: www.mmuncii.ro

Vizualizări: 173