Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Vest organizeaza seminarii de informare si instruire privind infrastructura serviciilor de sanatate si sociale

ADR Vest organizeaza 2 seminarii de informare si instruire privind domeniile de interventie 3.1 ’’Reabilitarea /modernizarea / echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate” si 3.2”Reabilitarea / modernizarea / dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale” din cadrul POR.

Seminariile vor avea loc in data de 24 iunie 2009, la Arad, in sala 70 a Primariei Municipiului Arad.

Astfel, incepand cu ora 11:00 va avea loc seminarul de informare si instruire pentru domeniul de interventie 3.1 ’’Reabilitarea /modernizarea / echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate”. Acesta se adreseaza autoritatilor publice locale din judetele Arad si Hunedoara interesate de realizarea unor proiecte care vizeaza reabilitarea/modernizarea, dezvoltarea si echiparea ambulatoriilor din spitale.

De asemenea, de la ora 13:00 va avea loc seminarul de informare si instruire pentru domeniul de interventie 3.2 ”Reabilitarea / modernizarea / dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale”. Acesta se adreseaza autoritatilor publice locale, organizatiilor non-guvernamentale si unitatilor de cult furnizoare de servicii sociale si serviciilor publice de asistenta sociala de la nivel judetean si local din judetele Arad si Hunedoara care vor sa depuna proiecte ce vizeaza imbunatatirea infrastructurii sociale.

In cadrul acestor seminarii vor fi prezentate Ghidurile Solicitantului pe domeniile de interventie 3.1 si 3.2 ale POR, modificate prin Corrigendum-urile emise de AM POR, precum si ultimele noutati si aspecte clarificate de AM POR cu privire la aceste doua domenii de interventie. De asemenea, se vor prezenta aspecte practice privind completarea cererilor de finantare si a anexelor solicitate prin Ghidurile Solicitantului pe domeniile de interventie 3.1 si 3.2.

Participarea la aceste seminarii este gratuita.

In perioada imediat urmatoare se va organiza un seminar de instruire pentru aceste domenii de interventie si pentru judetele Caras-Severin si Timis.

Confirmarea participarii se va face pana marti, 23 iunie 2009, la telefon / fax 0256-491981, 491923, e-mail office@adrvest.ro.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 67