Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Regiunea Vest: Se suspenda depunerea de proiecte pentru infrastructura de transport!

AM POR a decis suspendarea, incepand cu 31 august 2009, ora 12:00, a depunerii de cereri de finantare pentru DMI 2.1. - „Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane – inclusiv constructia/ reabilitarea soselelor de centura”, in Regiunea Vest.

Aceasta decizie a fost luata intrucat valoarea totala solicitata prin proiectele depuse si prin cele aflate in proces de evaluare si selectie depaseste valoarea totala alocata pentru acest domeniu de interventie.

Alocarea financiara pentru DMI 2.1. in Regiunea Vest este de 88,838 milioane euro, iar valoarea solicitata a celor 26 proiecte deja depuse si aflate in procesul de evaluare este de 188,79 milioane euro. Astfel, valoarea solicitata prin proiectele depuse depaseste cu 99,95 milioane euro valoarea alocata, respectiv cu 112,5%.

Toate cererile depuse in Regiunea Vest, in cadrul domeniului major de interventie 2.1, pana la data de 31 august 2009 vor fi evaluate conform procedurii si vor fi incluse intr-o lista de rezerva. Proiectele respective vor putea primi finantare in conditiile in care se disponibilizeaza sume in cadrul acestui DMI pentru Regiunea Vest.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 57