Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Romania-Bulgaria contracteaza evaluatori independenti pentru evaluarea proiectelor depuse!

Printr-un comunicat de presa remis catre portalul www.fonduri-structurale.ro, Autoritatea de Management a Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013 anunta lansarea pe 29 octombrie 2009 a licitatiei deschise pentru contractarea de experti evaluatori (persoane fizice) in vederea evaluarii tehnice si financiare a proiectelor depuse in cadrul Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013.

Descarca documentatia de atribuire

Anuntul de participare cu nr. 89794/28.10.2009 este publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Aplicatiile se pot trimite prin posta sau se vor depune la sediul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei din str. Apolodor, nr. 17, sector 5, Bucuresti, iar termenul limita pentru depunerea acestora este 20 noiembrie 2009, ora 11.00.

Scopul acestei licitatii este constituirea grupului de potentiali evaluatori pentru Programul Romania-Bulgaria si incheierea de acorduri-cadru cu cei care vor face parte din acest grup. Expertii selectati vor efectua evaluarea de proiecte depuse in cadrul diferitelor apeluri, in calitate de membri ai grupurilor de lucru pentru evaluare constituite pentru Programul Romania-Bulgaria, conform Grilelor de Evaluare aprobate de Comitetul Comun de Monitorizare.

Informatii de background
Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013 este un program co-finantat de Uniunea Europeana, prin Fondul European de Dezvoltare Regionala si care se deruleaza in Romania si Bulgaria in perioada 2007-2013.
Programul sustine dezvoltarea zonelor de granita eligibile din cele doua state, sprijinind comunitatile din aria eligibila in identificarea si implementarea de solutii comune la probleme de dezvoltare similare, prin activitati derulate si finantate in comun.

Pentru detalii privind procedura de aplicare va rugam sa va adresati Directiei de Achizitii Publice din cadul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, persoana de contact dna. Iuliana Diaconescu, tel 0372 111 432, fax 0372 111 445, email iuliana.diaconescu@mdrl.ro

Pentru informatii suplimentare cu privire la Programul Romania-Bulgaria va rugam sa va adresati Autoritatii de Management, la adresa de email robg@mdrl.ro, sau Secretariatului Tehnic Comun, la adresa de email helpdesk_robg@calarasicbc.ro

De asemenea, pentru informatii actualizate, puteti consulta periodic pagina de internet a programului, www.cbcromaniabulgaria.eu

Vizualizări: 121