Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Accelerarea absorbtiei fondurilor europene, una dintre prioritatile Guvernului propus de Emil Boc

Premierul Emil Boc a prezentat pe 20 decembrie, in cadrul unei conferinte de presa, lista membrilor noului Guvern, precum si principiile Programului de Guvernare care au stat la baza elaborarii acestuia.

In urmatoarea perioada, eforturile Guvernului se vor concentra asupra relansarii economice a Romaniei si asupra continuarii procesului de modernizare a statului si de reforma in domeniul justitiei, sanatatii si educatiei.

Relansarea economica se afla in stransa legatura cu sprijinirea mediului de afaceri si cu absorbtia fondurilor europene puse la dispozitia tarii noastre in perioada 2007-2013. Astfel, conform declaratiilor Primului Ministru, cateva dintre principiile directoare care vor ghida actiunile Guvernului in perioada urmatoare vor fi “accelerarea sistemului de absorbtie a fondurilor europene si asigurarea resurselor financiare necesare pentru co-finantarea proiectelor”, sprijinirea agriculturii si a sectorului IMM-urilor, precum si fructificarea avantajelor competitive ale Romaniei in domenii precum agricultura, energia sau turismul.

Cristina Pojoga
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: www.gov.ro

Vizualizări: 145