Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Seminarii de instruire pentru microintreprinderile din Regiunea Vest

In perioada 23-25 martie 2010, ADR Vest organizeaza doua seminarii de informare si instruire destinate microintreprinderilor din mediul urban din judetul Arad.

Aceste seminarii sunt organizate pentru a informa potentialii aplicanti despre posibilitatile de accesare a fondurilor europene nerambursabile in cadrul DMI 4.3 „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor” al POR.

Seminariile se vor desfasura dupa cum urmeaza:

  • Pecica, in data de 23 martie 2010, ora 11:00, in sala festiva a Scolii Generale nr. 2 (Strada 2, nr. 176 - langa Piata Agroalimentara).
  • Ineu, in data de 25 martie 2010, ora 11:00, in Sala de Consiliu a Primariei Ineu.

In cadrul seminariilor vor fi prezentate conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o microintreprindere pentru a putea accesa fondurile nerambursabile ale Uniunii Europene, precum si aspecte practice privind intocmirea dosarului cererii de finantare.

Participarea la aceste seminarii este gratuita.

Confirmarea participarii se va face la numarul de telefon 0256/491.981 sau prin e-mail, la adresa office@adrvest.ro. Persoana de contact: Luciana Farlea, Consultant Implementare POR.

In perioada urmatoare, ADR Vest va organiza in evenimente similare in fiecare din judetele Caras – Severin, Hunedoara si Timis.

Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 115