Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Seminar de informare privind oportunitatile de finantare ESPON pentru proiecte de cercetare a teritoriului

In contextul lansarii pe 3 mai 2010 a noilor apeluri pentru propuneri de proiecte pentru cercetarea teritoriului in cadrul ESPON, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului organizeaza un seminar de informare pe 11 mai 2010, al carui scop este informarea si pregatirea potentialilor beneficiari din Romania pentru valorificarea noilor oportunitati ESPON.

Seminarul va aborda, urmatoarele subiecte:

  • noile oportunitati de finantare a proiectelor (tematici de cercetare, buget, termenii de referinta a viitoarelor proiecte de cercetare, etc.);
  • conditiile de eligibilitate a potentialilor beneficiari si etapele pe care trebuie sa le parcurga pentru a participa in proiectele de cercetare, posibilitati de identificare a partenerilor de proiect;
  • completarea formularului de propunere de proiect, greseli frecvente;
  • experientele institutiilor din Romania care au participat sau participa la proiecte ESPON;
  • procedura de control de prim nivel si rambursarea cheltuielilor.

Evenimentul se adreseaza potentialilor beneficiari din Romania interesati de participarea la viitoarele proiecte ESPON sau care doresc sa afle mai multe informatii referitoare la program (reprezentanti ai universitatilor si institutiilor de cercetare, publice, de drept public sau private din domeniul dezvoltarii teritoriale, cercetatori, experti, tineri practicieni).

Seminarul va avea loc in Sala de consiliu a Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Parter, Strada Apolodor nr. 17, Bucuresti.

Inregistrarea participarii la eveniment se poate realiza pe site-ul www.mdrt.ro la urmatorul link www.mdrt.ro/espon.html, pana pe data de 5 mai 2010.

Persoana de contact: Delia Elena POPA, manager public, telefon: 0372 114 560, mobil: 0749 196 946, e-mail: delia.popa@mdrt.ro.

Descarca Agenda preliminara a evenimentului

Sursa: www.infocooperare.ro

Vizualizări: 112