Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Contract de finantare prin POR, semnat la Neptun

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a semnat ieri, la Neptun, un contract de finantare prin POR care vizeaza dezvoltarea gamei de servicii turistice oferite de clubul de vacanta Mediteraneo din statiunea Neptun.

Proiectul se va desfasura pe o perioada de 21 de luni si are o valoare totala de 9.372.321,96 lei, din care 6.540.280,82 lei valoare eligibila, formata din 4.578.196,57 lei contributia UE din FEDR si 1.962.084,25 lei contributia beneficiarului.

Obiectivele urmarite sunt realizarea unei infrastructuri specifice turismului “de sanatate/recreere/infrumusetare” si turismului de business/corporate, precum si dezvoltarea gamei de servicii turistice oferite de clubul de vacanta Mediteraneo. In urma investitiilor efectuate se asteapta cresterea cu 5% a ponderii turistilor sositi in interes de afaceri, cresterea duratei medii a sejurului turistic de la 3 zile la 6-7 zile si cresterea de la 5% la 10% a ponderii turistilor straini in totalul turistilor complexului.

Proiectul este depus in cadrul DMI 5.2 - "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice" al POR.

Sursa: MDRT

Vizualizări: 69