Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fonduri structurale pentru modernizarea si echiparea ambulatoriului spitalului orasenesc din Bals

Pe 3 iunie 2010, a fost semnat un nou contract de finantare in cadrul POR in regiunea Sud-Vest Oltenia. Este vorba de proiectul Consiliului Local Bals -“Modernizarea, dezvoltarea si echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orasenesc”, cu o valoare totala de 5.596.120,96 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile este de 4.541.842,34 lei.

Prin implementarea acestui proiect se are in vedere imbunatatirea calitatii serviciilor de asistenta medicala din cadrul ambulatoriului de specialitate din Spitalul Orasenesc Bals.

Activitatile principale care urmeaza a fi desfasurate in cadrul acestui proiect constau in recompartimentari, inlocuirea instalatiilor, instalatii de aer conditionat, amenajari exterioare, dotarea cabinetelor cu echipamente si aparatura medicala, inlocuirea tamplariei din lemn cu tamplarie din PVC. De asemenea, la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului vor fi create 14 noi locuri de munca permanente si vor fi infintate 2 noi cabinete medicale.

Pana la aceasta data, la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia au fost semnate 78 de contracte de finantare in valoare totala de peste 250 milioane euro.

Sursa: ADR Sud-Vest Oltenia

Vizualizări: 124