Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Institutia Prefectului, patronatele si sindicatele - parteneri in scopul accesarii fondurilor FSE

Prefectul Andrei Tode a participat la sedinta Comisiei de Dialog Social intre administratia publica, patronat si sindicate in cadrul careia s-a analizat oportunitatea constituirii parteneriatului judetean in scopul promovarii de proiecte in cadrul Fondului Social European (FSE). Prefectul Todea a dorit sa mentioneze ca, in opinia sa este important si totodata necesara constituirea unui astfel de parteneriat - in vederea accesarii sumelor ce vor fi alocate prin Fondul Social European - fapt acceptat si de reprezentantii patronatelor si sindicatelor, membri ai Comisiei de dialog social. De altfel, propunerea de a se crea acest parteneriat a fost inaintata de reprezentantii CNS „Cartel Alfa” - Filiala Salaj.

Urmare a discutiilor - de comun acord - s-a stabilit ca miercuri, 2 mai 2007, sa aiba loc o sedinta de constituire a parteneriatului judetean, in scopul promovarii de proiecte in cadrul FSE. Institutia Prefectului va sprijini acest proiect, iar in calitate de partener va oferi consultanta prin specialistii proprii.

La sedinta vor fi invitati sa participe si reprezentanti ai organizatiilor care nu sunt membre ale Comisiei de dialog judetean.

La propunerea prefectului Todea, reuniunea din data de 2 mai a.c. va avea loc in sala de videoconferinte a Institutiei Prefectului, incepand cu ora 13.00.

Prefectura judetului SALAJ

Vizualizări: 75