Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A intrat in vigoare Memorandumul de Intelegere privind implementarea Programului Romania-Bulgaria

Incepand de marti, 10 august, a intrat in vigoare Memorandumul de Intelegere privind implementarea Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania – Bulgaria 2007 – 2013. Intrarea in vigoare a acestui document creeaza premisele efectuarii de platii catre beneficiarii Programului din Fondul European de Dezvoltare Regionala (in conditiile depunerii de cereri de rambursare).

Memorandumul a fost semnat in data de 26 februarie 2010, de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului din Romania, cu rol de Autoritate de Management, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Lucrarilor Publice din Republica Bulgaria, cu rol de Autoritate Nationala, Ministerul Finantelor Publice din Romania, cu rol de Autoritate de Certificare si Autoritatea de Audit din cadrul Curtii de Conturi a Romaniei, cu rol de Autoritate de Audit.

Intrarea in vigoare a Memorandumului fost posibila, conform legislatiei bulgare, numai dupa semnarea decretului privind ratificarea acestuia de catre presedintele Republicii Bulgaria.

Sursa: www.infocooperare.ro

Vizualizări: 93