Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: 3 proiecte din Regiunea Bucuresti - Ilfov

Marti, 26 octombrie 2010, jurnalistii din regiunea de dezvoltare Bucuresti - Ilfov au participat, impreuna cu reprezentanti ai AM POR si ADR BI, la vizitarea a trei proiecte finantate prin Regio, in valoare totala de circa 12.760.746 lei si implementate in localitatile Afumati si Cozieni.

  • Primul proiect, Modernizare sistem rutier pe DJ 100, tronson IV, Afumati-Ganeasa, KM 17+100+km 20+482 are ca obiectiv imbunatatirea accesibilitatii localitatilor Afumati si Ganeasa prin cresterea calitatii infrastructurii, acesta fiind singurul drum de acces dintre cele doua localitati si singurul drum de legatura spre DN2. Lucrarile de modernizare se vor finaliza in luna noiembrie 2010.
                    
                    Descarca Fisa proiectului
 
  • Al doilea proiect vizitat a avut in vedere modernizarea sistemului rutier pe DJ 1301B, DN 3 – Manastirea Pasarea – Cozieni, Km 0+000-Km 4+500, ceea ce va duce la imbunatatirea accesibilitatii localitatilor Pasarea, Cozieni si sat Piteasca catre DN3. Lucrarile au o durata de implementare de 12 luni.

                     Descarca Fisa proiectului

  • Cel de-al treilea proiect vizitat, aflat in Bucuresti, Modernizare clinica oftalmologie prin achizitia de echipamente medicale la SC Infosan SRL are ca obiective atât cresterea cifrei de afaceri si a cotei de piata a SC Infosan SRL, cât si cresterea competitivitatii, productivitatii si a diversitatii serviciilor si produselor oferite de companie. Proiectul a fost finalizat si s-au achizitionat: aparat facoemulsificare, microscop operator oftalmologic, defibrilator automat bifazic, aparatura oftalmologica, combina oftalmologica, aparat pentru masurat câmpul vizual, tonometru, pahimetru si autokeratorefractometru.

                    Descarca Fisa proiectului


Sursa: MDRT

Vizualizări: 124