Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Un spital municipal din Italia cauta parteneri pentru un proiect din domeniul sanatatii publice

Spitalul municipal Lodi (Italia) doreste sa depuna un proiect pentru apelul de finantare pe sanatate publica deschis de catre Comisia Europeana in urma cu putin timp.

Proiectul se numeste MaMi si vizeaza sa analizeze politicile europene pentru asistarea femeilor insarcinate de origine straina, in special in tarile partenerilor asociati, sa cerceteze tipul de organizare si accesul la serviciile de sanatate pentru perioada maternitatii.

Prin acest demers, vor fi descrise si metodele de evaluare a interventiilor, identificate cele mai bune practici in tarile partenerilor asociati si se va constitui o retea de servicii adaptate diferitelor contexte locale, pentru activarea formarilor specifice asistarii femeilor straine si imigrante aflate in concediu de maternitate.

Spitalul din Lodi cauta mai ales parteneri din Romania si Bulgaria. Pentru cei interesati, contactul este: Emanuela Ammoni, Regiunea Lombardia, Delegatia pe langa UE, Place du Champ de Mars, n° 2, 1050 Bruxelles, Tel.: +32 2 518 7603, Fax.: +32 2 518 7626, Emanuela_Ammoni@regione.lombardia.it.

Descarca
descrierea proiectului (lb. engleza)

Sursa: www.uncjr.ro

Vizualizări: 99