Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

BRD lanseaza un nou credit pentru fermieri

BRD-Groupe Société Générale a lansat creditul pentru finantarea nevoilor de trezorerie ale beneficiarilor de subventii acordate prin Masurile de sprijin cuprinse in Axa II PNDR.

Produsul este construit pe baza unui nou parteneriat tripartit incheiat de BRD - Groupe Société Générale cu Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN SA (FGCR).

Acest nou tip de facilitate adresata beneficiarilor masurilor de sprijin ai campaniei 2010 din cadrul Axei II PNDR este disponibil pana la data de 30 iunie 2011.

In baza cesiunii de creanta de la APIA si a garantiei FGCR, clientii BRD vor beneficia de o finantare de 80% din sumele ce urmeaza a fi incasate pana la jumatatea anului.

Un avantaj suplimentar oferit clientilor BRD, pe langa valoarea importanta a finantarii, este posibilitatea de a achita dobanda aferenta la momentul incasarii subventiilor de la APIA.

In functie de masura in care se incadreaza beneficiarii creditelor, programul derulat prin BRD se adreseaza fermierilor care desfasoara activitati in zonele de deal si de munte, conform masurilor 211 si 212, respectiv fermierilor care introduc si continua metodele de productie agricola, compatibile cu protectia si imbunatatirea mediului, a biodiversitatii, apei, solului si peisajului rural in conformitate cu masura 214.

Informatii suplimentare referitoare la oferta BRD de finantare de proiecte cu componenta de fonduri europene si guvernamentale pot fi regasite in sectiunea “Fonduri europene post-aderare” a site-ului institutional al BRD sau accesand direct link-ul: www.fondurieuropenebrd.ro. De asemenea, BRD va asteapta in unitatile BRD-Groupe Société Générale. De asemenea, puteti apela serviciul Vocalis la 0800 803 803, 021.302.61.61 sau *BANCA(*226222), 7 zile din 7, intre orele 8:00-22:00 pentru a obtine informatiile dorite si asistenta.

***

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are a doua capitalizare bursiera la BVB.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are 157.000 de angajati in toata lumea, pe trei activitati - cheie:
  • Retail banking, finantari specializate si asigurari
  • Private Banking, Gestiune de active si servicii pentru investitori
  • Corporate & Investment Banking

Vizualizări: 154