Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Valoarea proiectelor depuse pentru cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere a depasit de 4 ori suma alocata

APDRP a primit in perioada 1 – 31 martie 2011, un numar de 625 de cereri de finantare conforme aferente Masurilor 123 „Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere” si 313 „Incurajarea activitatilor turistice” din cadrul PNDR.

Proiectele, care au fost depuse la Oficiile Judetene ale APDRP,au o valoare totala de peste 655 de milioane de euro.

Astfel, pentru Masura 123 au fost depuse 328 de proiecte conforme in valoare de peste 593 de milioane de euro. Asadar, suma disponibila pentru aceasta masura de finantare, respectiv 130 de milioane de euro, a fost depasita de peste patru ori. In cazul acestei masuri de finantare, majoritatea proiectelor au fost depuse pentru procesarea carnii, modernizarea depozitelor de cereale sau procesarea laptelui.

Beneficiarii Masurii 313, au depus 297 de proiecte a caror valoare depaseste 61,8 milioane de euro. Cele mai multe proiecte depuse pentru aceasta masura de finantare au vizat infrastructura de primire turistica, dar si centrele de informare si amenajarea de marcaje turistice.

Sursa: APDRP

Vizualizări: 137