Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Polul de Crestere Ploiesti este beneficiarului unui nou contract de finantare prin POR

In prima jumatate a lunii iulie a.c., directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, Liviu Musat, a semnat a doua cerere de finantare in cadrul Axei prioritare 1 „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere”, DMI 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbana”, Sub-domeniul „Poli de crestere”.

Beneficiarul finantarii nerambursabile din fonduri Regio este Unitatea administrativ teritoriala municipiul Ploiesti, care primeste asistenta financiara nerambursabila pentru proiectul „Reabilitarea/Modernizarea si echiparea specifica a Centrului de primire in regim de urgenta «Ciresarii» Ploiesti”.

Contractul de finantare are o valoare totala de 8.684.387,97 lei, din care: valoarea eligibila nerambursabila din FEDR este de 5.549.441,36 lei, valoarea eligibila nerambursabila din bugetul national este de 1.219.012,32 lei, iar cofinantarea eligibila a beneficiarului este de 138.131,71 lei. Durata de implementare a proiectului este de 24 de luni, interval de timp in care va fi reabilitata si extinsa cladirea existenta a Centrului. Noul imobil va putea oferi asistenta de specialitate unui numar de 50 de copii aflati in situatii dificile.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Vizualizări: 76