Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Colegiul ''Iulia Hasdeu'' si Liceul ''C.A.Rosetti'' din Sectorul 2 vor fi reabilitate prin POR

Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, si primarul Sectorului 2, Nicolae Ontanu, au semnat pe 31 august, contractele de finantare in cadrul POR pentru reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale a doua licee din sector.

Proiectul „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare a Colegiului National "Iulia Hasdeu"” are o valoare totala de 48.312.993,98 lei, din care 38.166.819,39 lei finantare nerambursabila. Prin proiect se urmareste imbunatatirea infrastructurii educationale prin lucrari de interventie ce constau in reabilitarea, modernizarea si amenajarea imobilului. Perioada de implementare a proiectului este de 29 de luni.

Proiectul „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare a Liceului Teoretic "C.A.Rosetti"” are o valoare totala de 10.337.413,28 lei din care 8.052.383,14 lei,finantare nerambursabila. Proiectul va fi implementat pe o durata de 19 luni. Obiectivul principal este imbunatatirea calitatii infrastructurii de educatie, pentru asigurarea unui proces educational la standarde europene.

Sursa: MDRT

Vizualizări: 183