Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Obtine certificatul CNFPA de formator cu expertii fonduri-structurale.ro

Am putea sa iti vorbim emotional empatic :

„Pentru ca stim ca abia ai venit din vacanta si ca in aceasta perioada esti ocupat cu alergatul prin magazine dupa rechizite pentru cel mic, pentru ca stim ca la birou trebuie sa faci fata reorganizarilor, iar acasa te asteapta zacusca pe foc, pentru ca stim ca ai multe prioritati si timpul pentru dezvoltarea ta personala limitat, Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro te indeamna sa te gandesti si la tine si iti ofera inca patru zile pentru a te decide sa participi, la un pret redus cu aproximativ 15%, la cursul care te invata cum sa fii un bun formator!”

Sau, am putea sa-ti transmitem mesajul in ton profesional corporatist:

„Structural Consulting™ Group anunta prelungirea cu patru zile, pana marti 27 septembrie 2011, ora 17:00, a perioadei in care puteti beneficia de reducerea de aproximativ 15% a taxei de inscriere pentru cursul certificat CNFPA de „Formator de Formatori” . Pana la data mentionata pretul, ce poate fi achitat integral sau in rate, este de doar 1199 lei!”

Indiferent la care dintre mesaje rezonezi, ideea ramane aceeasi :

Iti oferim timp suplimentar pentru a te decide sa investesti in dezvoltarea ta. Inscrie-te la sesiunea de instruire “Formare de formatori”, acreditata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si CNFPA, si vei beneficia de experienta si profesionalismul dovedit al trainerilor Structural Consulting™ Group – fonduri-structurale.ro !

Cursul este modern si interactiv, focalizat pe dezvoltarea abilitatilor participantilor in domeniul educatiei adultilor. Aplicatiile practice se vor baza pe studii de caz si simulari privind procesul de invatare intr-o maniera cretiva si dinamica, deloc lipsita de umor.

Programul cursului:

  • 03 - 04 octombrie 2011 - Sesiunea 1
  • 05 - 06 octombrie 2011 - Sesiunea 2
* Modulele se vor desfasura intre orele 9.00 - 17.00.
  • 07 – 13 octombrie 2011 – perioada de studiu individual in vederea pregatirii proiectului personal
  • 14 octombrie 2011 - Examen final de certificare - Comisia va fi formata din reprezentantii furnizorului de formare si reprezentati ai autoritatii de certificare, CNFPA (pretul include taxele examenului de certificare)

Pentru mai multe detalii privind cursul "Formare de Formatori", click aici.

Vizualizări: 107