Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Afla cum poti contribui la bunastarea comunitatii tale prin initiative de economie sociala!

Structural ConsultingTM Group – fonduri-structurale.ro, in calitate de partener in cadrul proiectului „Incluziune sociala si pe piata muncii prin intreprinderi sociale”, finantat prin POSDRU, organizeaza pe 18 noiembrie 2011, seminarul „Economia Sociala: Alternativa de business sau serviciu social?”.

Evenimentul va avea loc la Bucuresti, Hotel Rin Central, incepand cu ora 9:30, si se adreseaza atat organizatiilor care desfasoara activitati de economie sociala, cat si potentialilor antreprenori care sunt interesati sa dezvolte astfel de initiative la nivelul comunitatii lor.

In cadrul seminarului vor fi abordate teme de interes cum ar fi contextul legislativ privind economia sociala in Romania cu oportunitatile si limitele acestuia, posibilitatile de finantare din fonduri nerambursabile a initiativelor in domeniu, precum si exemple de bune practici din Romania si Austia.

Pentru mai multe detalii privind temele de discutie si speakerii prezenti la eveniment, puteti consulta Agenda seminarului aici.

In plus, participantii la seminar vor avea posibilitatea de a se inscrie pe lista de potentiali beneficiari ai unui curs gratuit de „Dezvoltarea competentelor antreprenoriale”, certificat CNFPA, ce va fi realizat in cadrul proiectului, in perioada martie - aprilie 2012, de catre expertii si formatorii Structural ConsultingTM Group.

Mentionam ca participarea la seminar este gratuita si, deoarece numarul de locuri disponibile este limitat, se va face doar pe baza de confirmare in ordinea inscrierilor.

Formularele de participare la eveniment pot fi transmise pana la data de 16 noiembrie 2011, ora 12:00, la adresa de e-mail: structuralcg@fonduri-structurale.ro sau pe fax la nr. 021.311.59.11.

Pentru detalii suplimentare: Cristina Adam - asistent proiect si Dan Barna – coordonator regional, tel/fax: 021.311.59.11, e-mail: structuralcg@fonduri-structurale.ro.

Descarca Invitatia si formularul de participare.


Informatii suplimentare despre proiect

 

Proiectul „Incluziune sociala si pe piata muncii prin intreprinderi sociale” (POSDRU/84/6.1./S/53560) este implementat de catre Consiliul Judetean Alba, in calitate de solicitant, si de Fundatia Civitas pentru Societatea Civila, Structural ConsultingTM Group (Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG), Centrul de Formare Continua si Evaluarea Competentelor in Asistenta Sociala - CFCECAS si Die Querdenker – Austria, in calitate de parteneri.

Proiectul se desfasoara in perioada august 2010 – iulie 2013 si isi propune dezvoltarea unui model integrat si structuri specifice cu profil de intreprinderi sociale in regiunea Centru si sustinerea initierii unor astfel de structuri in cadrul regiunilor Nord-Vest, Sud Muntenia si Bucuresti-Ilfov pe fondul promovarii eficiente la nivel multiregional a conceptului de economie sociala.

Pentru detalii suplimentare puteti consulta site-ul proiectului www.economiesociala-alba.ro

 

Cristina Pojoga,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 229