Anunț începere proiect „Dezvoltare digitală pentru SC TEN HORECA EVENTS SRL”

SC TEN HORECA EVENTS SRL, având CUI RO42023476 anunță lansarea proiectului Dezvoltare digitala pentru SC TEN HORECA EVENTS SRL, număr proiect RUE 2648. Obiectivul principal al proiectului este dezvoltarea și dotarea digitală a companiei, cu aparatură, softuri și licențe de ultimă generație în vederea progresului economic și dezvoltării sale.

Proiectul face parte din programul “DIGITALIZAREA IMM-URILOR - GRANT DE PÂNĂ LA 100.000 EURO PE ÎNTREPRINDERE CARE SĂ SPRIJINE IMM-URILE ÎN ADOPTAREA TEHNOLOGIILOR DIGITALE” și are ca obiectiv al componentei C9 - sprijinul întreprinderilor din România, în special întreprinderilor mici și mijlocii, precum și organizațiilor publice care desfășoară activități de cercetare, dezvoltare și inovare.

Schema de ajutor prevede sprijin pentru digitalizarea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), ceea ce ar putea contribui ulterior la creșterea competitivității, favorizând inovarea acestor întreprinderi și facilitând noi formule de lucru. Această subcomponentă va aborda una dintre principalele provocări cu care se confruntă IMM-urile: presiunea de a-și adapta modelele de afaceri la realitățile digitale.

Valoarea totală a proiectului: 284.557,82 lei cu TVA

Data începerii proiectului: 05.07.2024

Data finalizării priectului - 05.01.2025

Date de contact: voda_marius_a@yahoo.com/tel. 0762554881

[P]