Dezvoltarea infrastructurii culturale publice

Apelul de proiecte este pentru dezvoltarea infrastructurii culturale publice în Regiunea Vest și presupune finanțarea investițiilor în construirea, modernizarea, reabilitarea și amenajarea spațiilor culturale. Principalul obiectiv este punerea în valoare a obiectivelor de infrastructură culturală publică, inclusiv diversificarea ofertei culturale și utilizarea tehnologiilor digitale.
Beneficiari eligibili

Solicitanții eligibili sunt: 

  • Pentru obiectivele existente: 
  1. UAT municipii reședință de județ din cadrul Regiunii Vest;
  2. UAT județe din cadrul Regiunii Vest.

Tipuri de parteneriate eligibile: 

  • Pentru obiectivele existente: 
  1. Parteneriatele între UAT municipii reședință de județ și/sau UAT județe;
  2. Parteneriatele între UAT municipii reședință de județ și/sau UAT județe din cadrul Regiunii Vest, obligatoriu în calitate de lider de parteneriat, și: 
    1. Instituții publice și servicii publice locale organizate ca instituții publice de interes local sau județean, finanțate din bugetul local, aflate în subordinea UAT;
    2. Organizații non-guvernamentale, care desfășoară activități în domeniul cultural în calitate de membri ai parteneriatului.
  • Pentru obiectivele nou construite și pentru obiectivele refuncționalizate:
  1. Parteneriate între UAT municipii reședință de județ și/sau UAT județe din cadrul Regiunii Vest, obligatoriu cu Organizații non-guvernamentale, care desfășoară activități în domeniul cultural (UAT obligatoriu în calitate de lider de parteneriat). 
    1. Parteneriatul de mai sus poate fi completat de: Instituții publice și servicii publice locale din cadrul Regiunii Vest, organizate ca instituții publice de interes local sau județean, finanțate din bugetul local, aflate în subordinea UAT menționate mai sus, în calitate de membri ai parteneriatului.
Aria de implementare a proiectului

Zona vizată de prezentul apel de proiecte trebuie să fie situată în Regiunea Vest, România, pe raza administrativ-teritorială a municipiilor reședință de județ (Arad, Reșița, Deva, Timișoara), mediul urban.

Creează un cont pentru a vizualiza detaliile acestei oportunități de finanțare

Fii în pas cu ultimele știri despre programele de finanțare și oportunitățile de a finanța ideile tale.