Dezvoltarea capacităților private de CDI

Apelul de proiecte finanțează dezvoltarea capacităților de cercetare și inovare, adoptarea tehnologiilor avansate și promovarea competențelor pentru specializare inteligentă în Regiunea Centru, România. Finanțarea se acordă pentru activități de cercetare industrială, dezvoltare experimentală, elaborarea de studii de fezabilitate și formare profesională în domeniul transferului de cunoștințe și a tehnologiilor inovatoare.
Beneficiari eligibili
  • Microîntreprinderi
  • Întreprinderi mici și mijlocii
  • Parteneriate între întreprinderile identificate mai sus sau între acestea și întreprinderi mari, universități, alte entități de cercetare – dezvoltare – inovare, care fac parte din sistemul național de CDI, entități de CDI din afara României 
  • Întreprinderile mari sunt eligibile doar ca lider de parteneriat sau partener într-un parteneriat care implică, în mod obligatoriu, cel puțin un IMM.

*microîntreprindere, adica intreprindere care are mai puțin de 10 salariați şi realizează o cifră de afaceri anuală netă sau deține active totale de până la 2 milioane euro, echivalent în lei.

*întreprindere mică, adica intreprindere care are mai puțin de 50 de salariați şi realizează o cifră de afaceri anuală netă sau deţin active totale de până la 10 milioane euro, echivalent în lei.

*întreprindere mijlocie, adica intreprindere care are mai puțin de 250 de salariați şi realizează o cifră de afaceri anuală netă de până la 50 milioane euro, echivalent în lei, sau deţin active totale care nu depășesc echivalentul în lei a 43 milioane euro.

Aria de implementare a proiectului

Aria de implementare a proiectelor este Regiunea Centru a României, care include județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

Creează un cont pentru a vizualiza detaliile acestei oportunități de finanțare

Fii în pas cu ultimele știri despre programele de finanțare și oportunitățile de a finanța ideile tale.