Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Conferinta Ziarului Bursa, la a IV-a editie : Fondurile europene - o sansa a economiei noastre

Aflati noutatile legate de absorbtia fondurilor europene – explicatiile autoritatilor si solutiile oferite – la conferinta "Fondurile europene" intitulata "O sansa a economiei noastre", organizata de Grupul de presa BURSA, cu sprijinul www.fonduri-structurale.ro - Structural Consulting™ Group, in data de 30 mai 2012, incepand cu orele 9:30, la Bucuresti, Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, sala Beijing & Vienna.

Grupul de Presa BURSA considera dezbaterile pe aceasta tema absolut necesare, in aceasta perioada de turbulente, si continua seria de conferinte anuale pe tema finantarilor europene, ajungand deja la a patra editie.

Conferinta se adreseaza tuturor companiilor eligibile pentru a obtine finantare europeana, companiilor de consultanta, autoritatilor publice centrale si locale, bancilor si institutiilor financiare.

Absorbtia fondurilor europene reprezinta prioritatea zero a Guvernului de ani de zile, insa performanta economiei noastre nu este una tocmai de laudat. Efectiv, am atras numai 7% din sumele pe care ni le-a destinat Uniunea Europeana (19,2 miliarde euro, in perioada 2007-2013, bani disponibili pana cel tarziu in 2015).  Cererile de rambursare sunt la 8,36%, potrivit Ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban.

In cadrul conferintei, principalele subiecte abordate vor fi:

  • progresele si problemele latente in procesul de absorbtie;
  • solutii pentru imbunatatirea atragerii fondurilor europene;
  • monitorizarea si controlul procesului absorbtiei fondurilor europene;
  • ofertele bancilor pentru finantari europene;
  • Studii de caz: Finantari de succes.

Printre speakeri invitati se numara ministri de resort, reprezentanti ai autoritatilor abilitate si ai bancilor.

Descarca Agenda conferintei

Descarca Formularul de participare ( Formularul completat se va transmite prin fax la nr. 021/312.45.56 sau prin e-mail la adresa marketing@bursa.ro)

Mai multe detalii despre eveniment si conditiile de participare sunt disponibile pe website-ul conferintei: http://www.bursa.ro/finantare-europeana-2012/.

Vizualizări: 71