Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Schema de ajutor de minimis: Ghidul Solicitantului a fost revizuit din nou!

Ministerul Finantelor Publice a publicat Revizia 2 a Ghidului solicitantului emis in aplicarea H.G. nr.274/2013 privind acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii.

Ghidul Solicitantului - Revizia 1 Ghidul Solicitantului - Revizia 2
Plata ajutorului de minimis aprobat conform acordurilor pentru finantare emise in perioada de valabilitate a schemei se efectueaza pana la 31 decembrie 2016, in limita bugetului anual alocat schemei. Plata ajutorului de minimis aprobat conform acordurilor pentru finantare emise in perioada de valabilitate a schemei se efectueaza pana la 31 decembrie 2015, in limita bugetului anual alocat schemei.
Certificat constatator - actualizat cu informatiile valabile la data inregistrarii Cererii de acord pentru finantare, de Oficiul Registrului Comertulu
 
Certificat constatator - actualizat cu informatiile valabile la data inregistrarii Cererii de acord pentru finantare la Registratura generala a Ministerului Finantelor Publice, de Oficiul Registrului Comertulu
 
  Toate documentele obtinute de la institutii trebuie sa fie valabile la data inregistrarii la Registratura MFP.
Termenul de evaluare a cererilor de finantare este de 30 de zile lucratoare. Termenul de evaluare a cererilor de finantare este de 60 de zile lucratoare. (aceasta a fost mentionata inca de saptamana trecuta.
Verificarea chetuielilor eligibile se face in 30 de zile lucratoare. Verificarea chetuielilor eligibile se face in 60 de zile lucratoare.

Descarca Ghidul Solicitantului revizuit

Mirela Sacalus,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Ministerul Finantelor Publice

Vizualizări: 127