Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Schema de minimis: A fost publicat Ghidul Solicitantului – versiunea finala!

Saptamana aceasta, Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii din cadrul Ministerului Economiei a publicat o noua varianta a Ghidului Solicitantului pentru “Schema de ajutor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii” instituita prin Hotararea Guvernului nr. 274/2013. Dat fiind faptul ca versiunea modificata a Ghidului a fost inlocuita pe site-ul DIPIMM fara nicio notificare, am cerut clarificari la autoritatea responsabila.

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor www.fonduri-structurale.ro, am aflat de la reprezentantii DIPIMM  ca versiunea curenta a documentelor este cea finala, Ghidul Solicitantului fiind trimis spre publicare in Monitorul Oficial. Deocamdata, nu am primit informatii suplimentare cu privire la data estimata a publicarii in Monitorul Oficial sau a cea a lansarii. Va tinem la curent.

In plus fata de documentele publicate la sfarsitul lunii noiembrie, DIPIMM a publicat si lista codurilor CAEN aferente activitatilor care sunt eligibile la finantare in cadrul Schemei, precum si Acordul de finantare. Conform documentelor publicate saptamana aceasta, companiile care desfasoara activitati de comert nu vor obtine punctaj aferent sectorului pentru care este accesata schema, diminuandu-se astfel sansele obtinerii finantarii.

Descarca Ghidul Solicitantului

Raluca Preluca,
www.fonduri-structurale.ro

Sursa:DIPIMM

Vizualizări: 162