Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Au inceput inscrierile pe schema de minimis pentru IMM-uri! Peste 350 de aplicatii depuse in mai putin de o ora!

Astazi la ora 10:00 a inceput perioada de inscriere online pentruSchema de ajutor de minimis pentru investitiile realizate de intreprinderile mici si mijlocii” instituita prin Hotararea Guvernului nr. 274/2013 administrata de Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.

Pana la ora 10:55, conform datelor disponibile pe site-ul oficial de inscriere a proiectelor (www.minimis2014.ro), erau deja inscrise 355 de aplicatii, ceea ce arata ca interesul IMM-urilor pentru aceasta schema de finantare se mentine extrem de mare.

Perioada de completare a formularului de inscriere on-line se incheie pe 24.01.2014, ora 20.00. Data si ora completarii formularului nu influenteaza ordinea punctajului. Un aplicant poate transmite formularul in baza de data a aplicatiei o singura data.

De asemenea, DIPIMM atrage atentia ca aplicatii sa completeze cu atentie formularul online, deoarece nu se accepta modificari ulterioare trimiterii acestuia.  Daca la verificarea dosarului se va constata ca punctajul nu este identic cu cel calculat, dosarul respectiv va fi respins.

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 122