Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Oportunitati de cariera pentru studentii Universitatii de Vest!

Investeste in oameni !
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritara 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”
Domeniul major de interventie 2.1. „Tranzitia de la scoala la viata activa”
Titlul proiectului: „Acces la o cariera de succes”
Cod contract: POSDRU/161/2.1/G/134815
Beneficiar: Universitatea de Vest din Timisoara

 
August 2014

COMUNICAT DE PRESA

Anul universitar nici nu a inceput, insa studentii Facultatii de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara pot beneficia deja de o multitudine de oportunitati de cariera, prin proiectul „Acces la o cariera de succes”, implementat de Universitatea de Vest, in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Grupul de Consultanta pentru Dezvoltare DCG – Structural Consulting Group.

In cadrul proiectului, studentii economisti pot efectua stagii de practica in companii de renume, corespunzatoare profilului lor de studii. Fiecare stagiar beneficiaza de indrumarea unui tutore desemnat de companie, care il va ajuta sa coreleze cunostintele teoretice dobandite pe parcursul anilor de studiu cu cerintele reale ale mediului de afaceri.

Totodata, studentii au oportunitatea de a participa la sesiuni de consiliere profesionala, in cadrul carora acestia isi vor imbunatati aptitudinile de a-si gasi un loc de munca, dar si de a-si construi o cariera de succes. Urmare a acestor de consiliere si orientare profesionala, studentii vor deveni mai increzatori in fortele proprii, vor stii sa identifice locul de munca potrivit si sa se adapteze la cerintele mediului de lucru si sa devina performanti in activitatea lor profesionala.

Scopul sesiunilor de orientare si consiliere profesionala este nu doar ca masteranzii sa se integreze pe piata muncii, ci ca ei sa dobandeasca capabilitatile necesare pentru a-si dezvolta o cariera in domeniul in care s-au pregatit.

Proiectul „Acces la o cariera de succes” se desfasoara pe parcursul a 18 luni, in perioada aprilie 2014 – octombrie 2015, si isi propune crearea unui cadru flexibil, inovator si functional de integrare pe piata muncii pentru 353 studenti si masteranzi ai Facultatii de Economie si de Administrare a Afacerilor din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Descarca comunicatul

Mirela Sacalus,
Expert informare-comunicare
Proiect POSDRU/161/2.1/G/137080
Structural Consulting™ Group – Partener

Vizualizări: 88