Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
A fost lansat spre consultare ghidul pentru primul apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020

A fost lansat spre consultare ghidul pentru primul apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020

Ghidul Aplicantului prezintă informații importante cu privire la pregătirea propunerilor de proiecte, respectiv: aplicanți eligibili, aria geografică pentru implementarea proiectelor, dimensiunea proiectelor, buget disponibil și cheltuieli eligibile, modalitatea de completare și transmitere a aplicațiilor în format electronic, criteriile și procedura de selecție a aplicațiilor, alte informații relevante.

Regulile incluse în Programul Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014- 2020 sunt diferite de cele din perioada anterioară de programare.

Descarca Ghidul Aplicantului - draft

În Ghidul Aplicantului – secțiunea 3.2 “Sistem on-line de transmitere”, este inserat linkul Sistemului Electronic de Management (eMS) http://ems-bs.mdrap.ro care poate fi accesat pentru creare cont și testarea sistemului prin introducerea de date, în conformitate cu instrucțiunile publicate. Datele introduse în perioada de consultare publică vor fi șterse odată cu finalizarea procesului de consultare. Doar informațiile introduse de liderul de parteneriat după lansarea oficială a apelului de proiecte vor fi luate în considerare în procesul de evaluare și selecție.

Recomandarile și sugestiile pentru îmbunătățirea variantei în lucru a Ghidului Aplicantului, precum și orice alte întrebări cu privire la conținutul acestuia, vor fi transmise Secretariatului Tehnic Comun al Programului, la adresa de e-mail office@bsb.adrse.ro, până la data de 23 Septembrie 2016.

Răspunsurile la întrebările adresate vor fi publicate pe pagina web a Programului www.blacksea-cbc.net , la secțiunea “Intrebări Frecvente”.

Varianta finală a Ghidului Aplicantului va fi publicată după aprobarea de către Comitetul Comun de Monitorizare al Programului, odată cu lansarea primei licitații de proiecte.

Sursa: Agenția pentru Dezvoltare Regională SE

Vizualizări: 588