Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ministerul Cercetării și Inovării a lansat licitația pentru execuţia proiectului „Strategie și acțiuni pentru pregătirea participării naționale la proiectul Danubius-RI”

Ministerul Cercetării și Inovării (MCI), în calitate de autoritate de stat pentru cercetare-dezvoltare pentru Programul de cercetare, dezvoltare și inovare pentru sistemele fluvii, delte, mări - Danubius, a lansat Competiția C1 Danubius, prin procedura de licitație restrânsă, în vederea atribuirii proiectului cu tema „Strategie și acțiuni pentru pregătirea participării naționale la proiectul Danubius-RI”, în conformitate cu prevederile HG nr. 1265/2004 pentru aprobarea Normelor metodologice privind contractarea, finanţarea, monitorizarea şi evaluarea programelor, proiectelor de cercetare-dezvoltare şi inovare şi a acţiunilor cuprinse în Planul Naţional de Cercetare-Dezvoltare şi Inovare, cu modificările și completările ulterioare, HG nr. 583/2015 pentru aprobarea Planului Național de Cercetare - Dezvoltare și Inovare pentru perioada 2015-2020 (PNCDI III), cu modificările și completările ulterioare şi O.M.C.I. nr. 255/09.02.2018.

Termenul limită pentru primirea Expresiilor de Interes (EoI) în vederea participării la Competiția C1 Danubius este 22.02.2018, ora 12:00.

Expresia de Interes se va completa conform modelului și cu respectarea prevederilor Pachetului de Informații al competiției și poate fi depusă de un consorţiu de organizații participante asociate. Pentru mai multe informații, puteți trimite e-mail la dresa adresa de: competitie_danubius@research.gov.ro.

Adresa de transmitere a Expresiilor de Interes (EoI) este: Ministerul Cercetării și Inovării (M.C.I), Str. D.I. Mendeleev nr. 21-25, et. 2, cam. 212, sector 1, 010362 București.

Descarcă pachet de Informații.

Descarcă Expresie de interes.

Sursa: Ministerul Cercetării și Inovării

Vizualizări: 245