Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Nord-Est: Protecția proprietății industriale și inovarea - sprijin pentru internaționalizarea firmelor

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, prin Punctul local de contact al Rețelei Enterprise Europe Network, va organiza un seminar de informare organizat în data de 9 mai 2018 la Iași (Hotel Unirea, Sala Vega).

Agenda evenimentului include prezentări privind serviciile furnizate de Rețea către IMM-urile inovative, oportunități de finanțare dedicate IMM-urilor pentru implementarea unui rezultat al cercetării (prin Prioritatea de Investiții 1.1.c din POR 2014-2020), informații specifice privind cadrul de reglementare a drepturilor de proprietate intelectuală, atât la nivel național, cât și la nivel european.

Evenimentul va marca și împlinirea a 10 ani de activitate a Rețelei Enterprise Europe Network și se înscrie în lista de acțiuni menite să marcheze acest lucru. Participanții vor fi reprezentanți ai ADR Nord-Est, IMM-uri inovative din Regiunea Nord-Est, firme de consultanță, clustere. În cadrul seminarului, participanții vor putea adresa întrebări specifice lectorilor invitați, cu privire la drepturile de proprietate intelectuală de la nivel național și european, în cadrul proiectelor cu finanțare europeană (ex. Orizont 2020) și nu numai. Participarea la eveniment este gratuită. În vederea înscrierii, persoanele interesate pot completa un formular, termenul limită de înscriere este 8 mai 2018, ora 12:00. Pentru detalii suplimentare, adresa de contact este een@adrnordest.ro sau telefon 0233 218.071, persoană de contact e Liliana Baicu - Coordonator local Enterprise Europe Network.

Click aici pentru a vedea agenda evenimentului.

Sursa: ADR Nord-Est

Vizualizări: 185