Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Start-up@CENTRU: Locuri disponibile la cursul gratuit de antreprenoriat organizat săptămâna viitoare!

Start-up@CENTRU: Locuri disponibile la cursul gratuit de antreprenoriat organizat săptămâna viitoare!

Începem cursurile dedicate viitorilor antreprenori din regiunea Centru! Dacă ai domiciliul sau reședința într-unul din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu și vrei să înveți de la traineri cu experiență în zona de business și de la invitații noștri  - antreprenori cu mult know-how de împărtășit – cum să-ți pui ideile într-un plan de afaceri, te invităm să  te înscrii cât mai curând în proiectul Start-up@CENTRU.

Săptămâna viitoare organizăm primul curs (22-27 mai 2018) în zona Brașovului și mai avem câteva locuri disponibile! Vei avea ocazia să afli tips&tricks-uri de la Bogdan Colceriu, co-fondator Risky Business - #withus & Frisbo, co-fondator Trilulilu și evaluator Start-up Chile, invitat special în cadrul cursului.

Pentru înscrieri și detalii, click aici.

În perioada următoare vom anunța calendarul complet al cursurilor. Sesiunile practice și teoretice de formare vor fi acompaniate și de intervenții ale unor antreprenori invitați care vor împărtăți din experiența lor.

Cursurile sunt gratuite, costurile fiind asigurate din bugetul proiectului. Se asigură, de asemenea, cazarea, mesele și decontarea transportului.

 ***

Start-up@CENTRU (POCU/82/3/7/105851) este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”.

Proiectul este implementat de Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL), în calitate de Beneficiar, împreună cu partenerii Iceberg Consulting SRL (Partener 1), Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj – Napoca (Partener 2) și Municipiul Alba Iulia (Partener 3).

Persoană de contact pentru detalii: Cristina Pojoga, 0725.0725.00

Vizualizări: 901