Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: S-au modificat Ghidurile specifice pentru cercetare - inovare și parcuri tehnologice și științifice

Vineri, 12.10.2018, a fost aprobată modificarea Ghidurilor specifice pentru apelurile de proiecte nr. POR/2017/1/1.1.C./1 și POR/2017/1/1.1.B./1 aferente Axei prioritare 1 – „Promovarea transferului tehnologic”, Prioritatea de investiții 1.1 – „Promovarea investiţiilor în C&I, dezvoltarea de legături şi sinergii între întreprinderi, centrele de cercetare şi dezvoltare şi învăţământul superior, în special promovarea investiţiilor în dezvoltarea de produse şi de servicii, transferul de tehnologii, inovarea socială, ecoinovarea şi aplicaţiile de servicii publice, stimularea cererii, crearea de reţele şi de grupuri şi inovarea deschisă prin specializarea inteligentă, precum şi sprijinirea activităţilor de cercetare tehnologică şi aplicată, liniilor-pilot, acţiunilor de validare precoce a produselor, capacităţilor de producţie avansate şi de primă producţie, în special în domeniul tehnologiilor generice esenţiale şi difuzării tehnologiilor de uz general” Operațiunea C – „Investiţii pentru IMM-uri pentru implementarea unui rezultat al cercetării – inovării în parteneriat cu un ITT”, respectiv Operațiunea B – „Sprijinirea parcurilor tehnologice și științifice” din cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Modificările prevăd actualizarea alocărilor regionale în cadrul respectivelor apeluri de proiecte în conformitate cu Decizia Comitetului de Monitorizare a POR 2014-2020 (CMPOR) nr. 96/2018.

Astfel, valoarea solicitată a proiectelor depuse în cadrul fiecărei regiuni de dezvoltare nu depășeste alocarea regională actualizată pentru apelul închis POR/2017/1/1.1.C./1, nefiind astfel afectat tratamentul egal al solicitantilor la finanțare.

Pentru apelul POR/2018/1/1.1.B./1 a fost corectată eroarea materială din cadrul alocării regionale pentru regiunea de dezvoltare Nord Vest.

Descarcă Ordinul. 

Sursă: www.inforegio.ro

Vizualizări: 495