Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Training cu experți, nu cu formatori! Înscrieri deschise pentru angajații din sectoarele IT, industrii creative sau automotive la workshopuri de managementul inovării și de produs, inovare socială și business simulation

Pe lângă seminarii, am întâlnit persoane noi cu experiențe diferite care cu siguranță mă vor ajuta în dezvoltarea afacerii.

Recomand workshopurile Laboratorul de Competențe 502! Simt că a fost o experiență foarte legată și un timp bine investit.

Am apreciat oamenii de business invitați în cadrul workshopului de Managementul Inovării

Feedback participanți al primului Laborator de competențe organizat în noiembrie 2018, la Cluj – Napoca

Anul viitor, managerii și antreprenorii din industriile IT, creative și automotive pot participa la un program integrat de formare în Managementul inovării, Management de produs, Inovare socială și Business Simulation pe care îl organizăm în cadrul proiectului Laboratorul de Competențe 502.

Credem că dezvoltarea companiilor românești este legată indisolubil de cunoștințele și competențele angajaților proprii. Știm că inovarea și managementul de produs sunt, pe lângă „buzzwords” foarte des utilizate, motoare ale creșterii susținute și de calitate. De aceea am gândit un program de training în care punem în legătură participanți cu viziune cu experți cu background ancorat în practică.

Am reușit să obținem finanțare europeană pentru a pune în aplicare misiunea noastră și de aceea putem oferi în mod gratuit un program de formare unic, care îmbină metoda finlandeză de învățare prin simulare (în cadrul workshopului de business simulation), cu viziunea „fewer buzzwords, more action” legată de managementul inovării a americanilor, cu aspectele practice și exemplele de succes ale managementului de produs și cu sensul profund pe care îl aduce inovare socială în orice companie.

Am constatat în cadrul primului astfel de workshop organizat la Cluj – Napoca în noiembrie 2018 că succesul demersului nostru depinde foarte mult și de calitatea participanților la activități – suntem onorați să găzduim în cadrul programului nostru minți deschise și creative, care cresc idei urmare a participării la workshop.

Dacă vrei să te numeri și tu și/sau colegii tăi printre #OameniiLaboratorului, iată mai jos detaliile programelor următoare. Înscrierile sunt deschise!

Calendar Laboratorul de competențe

  • 22 – 25 ianuarie 2019: Oradea. Înscrieri și detalii aici.
  • 14 - 17 februarie 2019: Iași. Înscrieri și detalii aici.
  • 21 – 24 februarie 2019: Timișoara. Înscrieri și detalii aici.
  • 4 – 7 martie 2019: Sibiu/Tg. Mureș. Înscrieriși detalii aici.  

De la cine înveți?

  • Jennifer Austin este cofondatoare Risky Business, primul fond de accelerare din România care investește în start-upuri early stage. Înainte de a se muta în România în 2013, Jennifer a lucrat pe poziții de marketing, strategie și produs în mai multe industrii, inclusiv domeniul medical, legal, impact și tech. Din 2013, Jennifer a lucrat atât cu start-upuri, cât și cu multinaționale din toată lumea, în special din Europa și China. În ultimii ani a oferit consultanță și a dezvoltat programe de inovare pentru companii medii, dar și pentru multinaționale. Jennifer deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în afaceri internaționale și marketing din partea Cleveland State UniversityJennifer împreună cu invitații săi vor livra workshopul de Managementul inovării.
  • Marcel Iancău este formator profesionist si antreprenor. A fost manager commercial & marketing la Cesal SA (din 2011 pana in 2018) – parte a Grupului Atlas Polonia – companie care produce materiale de construcții ca sumă a tehnologiei, inovației și cercetării permanente. Marcel deține un doctorat în inginerie energetică și este cofondator al Casei de Idei. În curând va absolvi un program EMBA. Marcel va livra în cadrul Laboratorului workshopul de Management de produs.
  • Maria Duduman are peste 14 ani experiență în banking și vânzări, iar de câțiva ani isi doreste sa utilizeze tot ceea ce stie pentru a sustine si mediul social. Aici inovează legătura dintre business și impact social. Printre altele, este fondatorul platformei Fă Bine!, a facut parte din echipa care a dezvoltat platforma Debunavoie.ro si din cea care a organizat seria de evenimente 8 Hours overtime for a good cause. Va livra în cadrul Laboratorului workshopul de Inovare socială cu sprijinul Ashoka România.
  • Louis Havriliuc este un întreprinzător care a aplicat în România ceea ce a învățat în Finlanda. Ca urmare a studiilor sale, Louis a devenit pasionat de utilizarea simulărilor de business pentru comunicarea conceptelor operaționale și strategice. Louis are experiență în livrarea trainingurilor business simulation pentru diferite sectoare: IT, Educație, Telecom, Retail etc. Este fondatorul Simbound© digital marketing simulations, un produs educațional folosit în peste 30 țări, iar în cadrul Laboratorului va susține workshop-ul de business simulation cu ajutorul soluției Cesim.

Locurile la curs sunt limitate, înscrierile se fac pe principiul primul venit - primul servit! Poți să ne contactezi la 0725072533 sau pe mail la laborator@fonduri-structurale.ro – Raluca Prelucă. Dacă vrei să vezi atmosfera de la activități, suntem și pe facebook. De asemenea, pe LinkedIn.

Hai! Hai!

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.

Vizualizări: 860