Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Număr record de aplicații depuse pe ultimul apel European Innovation Council Accelerator!

În cadrul celui mai recent cut-off date pe European Innovation Council Accelerator au fost depuse peste 3900 de aplicații! Informația a fost comunicată astăzi de oficialii de la Bruxelles în cadrul unui webinar online.

Numărul aplicațiilor din partea afacerilor care propun produse inovatoare, scalabile la nivel mondial, care au fost transmise până la 20 martie 2020, este dublu față de numărul aplicațiilor din cadrul cut-off date anterioare. La cut-off date din ianuarie 2020 s-au înscris 1849 de proiecte (din care 44 au primit finanțare), iar la cut-off date din octombrie 2020 s-au înscris 1852 de proiecte (din care 75 au primit finanțare).

În cadrul acestui apel, afacerile pot primi până la 2,5 milioane de euro grant nerambursabil (30% contribuție proprie) și până la 15 milioane de euro equity pentru dezvoltarea și punerea pe piață a unor produse inovatoare, care pot genera un impact la nivel european/mondial. Următorul cut-off date va fi pe 19 mai 2020, iar regulile specifice aplicabile acestuia vor fi publicate în curând de Comisia Europeană.

Reamintim că reprezentanții Comisiei Europene au prelungit termenul de depunere a acestor cereri de finanțare de la 18 martie la 20 martie 2020.

Știre în curs de actualizare.

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 535