Eșuăm, ne ridicăm și învățăm dintr-o nouă ediție digitală marca Fuckup Nights București!
Orice cultură poate fi creată cu măiestrie, atunci când există o viziune. Fuckup Nights București propune adoptarea unui stil de viață profesională care presupune învățarea prin eșec. Greu de crezut, dar, uneori, cele mai dureroase eșecuri ne pot propulsa mai tare decât orice mic succes. A nu încerca este mai descurajant decât a încerca și a eșua. Dovada vie sunt cei care au înțeles că un lucru durabil presupune multe experimente, îndoieli, dezamăgiri, care, în cele din urmă, s-au transformat în amprente personale și în experiențe profesionale.
Cum au proiectat „arhitecții” invitați la această ediție sute de mii de texte care s-au concretizat în bloguri de succes, tehnologia într-o nouă companie IT sau viața de corporație în competiții de raliu sportiv, ne vor spune online, unde vor împărtăși cu toți internauții tainele acestei culturi, prea puțin explorate până acum.
Invitați Fuckup Nights București, Vol. V:
- Ioana Frîncu – expert în tehnologie, antreprenor și COO Creative Tim;
- Cristian China-Birta – blogger și antreprenor, fondatorul agenției digitale Kooperativa 2.0, trainer și speaker;
- Alex Filip – corporatist, pilot de raliuri cu 17 ani experiență și dublu campion național și
- Cristian Șimonca aka Blogu lu’ Otravă – blogger entuziast în domenii precum teatru, film, sport & more.
Fuckup Nights Bucharest Vol. V va avea loc virtual, pe platforma Zoom, în data de 18 iunie, începând cu ora 19:00. Înregistrarea la eveniment se face aici.
www.fonduri-structurale.ro este partener al Fuck Up Nights București.
***
Edițiile anterioare Fuckup Nights București sunt surprinse aici: Vol I, Vol II, Vol III.
Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina dedicată acestuia: dar și pe Facebook.
Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.
Evenimentele au loc acum în peste 300 de orașe din 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în alte 5 orașe (Brașov, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara). La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes precum business, cultură, divertisment, sport etc.