Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ludovic Orban: Noul pachet de măsuri privind relansarea economică va fi prezentat miercuri. Obiectivul este ca în maximum o lună să adoptăm toate actele normative necesare pentru implementarea măsurilor din program

Ieri, 29 iunie, premierul României, Ludovic Orban, după participarea la Adunarea Membrilor Coaliției pentru Dezvoltarea României, a făcut declarații cu privire la noul pachet de măsuri privind relansarea economică.

Conform prim-ministrului Orban, prezentarea programului economic va fi miercuri, alături de preşedintele Iohannis, iar după prezentarea programului economic, obiectivul este ca în maximum o lună să se adopte toate actele normative necesare pentru implementarea măsurilor din program.

Întrebat ce se întâmplă cu acel miliard de euro pentru IMM-uri, când vor ajunge efectiv la întreprinderile mici și mijlocii, premierul a transmis faptul că „suntem aproape gata cu proiectul de act normativ. Vă referiți la miliardul care este rezultat din realocarea fondurilor. Suntem cu actul normativ aproape gata. Cel mai probabil, îl vom adopta cam într-o săptămână după prezentarea programului.”

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Guvernul României

Vizualizări: 576