Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Înscrieri deschise pentru programul de training pentru tinerii jurnaliști din România!

Biroul de Legătură al Parlamentului European în România a lansat marți, 12 martie 2024, ediţia anului 2024 a programului de training în domeniul afacerilor europene pentru tineri jurnalişti.

”European Parliament Training Programme for Young Journalists” este un exercițiu de consolidare a capacităților jurnalistice în domeniul Uniunii Europene ale tinerilor profesioniști din mass-media. Programul are scopul de a contribui la o mai bună înțelegere atât a modului în care funcționează Uniunea Europeană și Parlamentul European, cât și a democrației parlamentare și a valorilor pe care aceasta le reprezintă.

Programul se va desfășura la Oradea, în perioada 15 - 17 aprilie 2024. Activitățile includ un prim modul concentrat pe cunoștințele generale despre funcționarea Uniunii Europene, precum și pe activitatea mass-media pe teme legate de UE. Cei mai buni dintre jurnaliștii care finalizează prima parte a programului vor avea oportunitatea de a parcurge un al doilea modul, ce va avea loc la Bruxelles sau Strasbourg, la sediul Parlamentului European. 

Pentru mai multe detalii puteți accesa rubrica noastră alte finanțări.

Ana-Maria Apetrei, 

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: Biroul de Legătură al Parlamentului European în România

Vizualizări: 130