Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

79 cereri de finantare depuse de microîntreprinderile din Regiunea Vest

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest informeză că luni, 16 iunie 2008, a fost termenul limită pentru depunerea cererilor de finanţare în cadrul domeniului de intervenţie 4.3 – „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”, din cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013 (POR). În acest context, pentru acest prim apel de proiecte au fost depuse 79 de cereri de finanţare, care urmează a fi evaluate în vederea obţinerii finanţării nerambursabile.

Prin intermediul domeniului de intervenţie 4.3 - „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor” se finanţează proiecte care vizează achiziţionarea de echipamente şi tehnologii noi, moderne, pentru activitatea de producţie, construcţii sau prestări servicii, achiziţionarea de sisteme IT, precum şi construirea / extinderea / modernizarea spaţiilor de producţie / prestări de servicii ale microîntreprinderilor.

Solicitanţii eligibili pentru a obţine finanţare nerambursabilă sunt societăţile comerciale sau societăţile cooperative care se încadrează în categoria microîntreprinderilor conform legii 346/2004.

Pentru perioada 2007 – 2013 au fost alocate pentru Regiunea Vest 20.69 milioane Euro pentru acest domeniu de intervenţie dedicat microîntreprinderilor, din care 4.08 milioane Euro disponibili pentru microîntreprinderi în primul apel de proiecte care a avut termen limită de depunere data de 16 iunie 2008, ora 16.
Sursa: ADR Vest

Vizualizări: 83