Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Suplimentarea bugetului pe Innotech Student, pe agenda ședinței de Guvern de astăzi!

UPDATE 08.11.2021, ora 17:25: Proiectul de Hotărâre nu se regăsește printre actele normative adoptate în ședința de Guvern de astăzi.

Proiectul de Hotărâre pentru modificarea HG nr. 558/2020 privind aprobarea Programului Național Innotech Student se regăsește în lista cu proiectele de acte normative care ar putea fi incluse pe agenda ședinței de Guvern de astăzi, 8 noiembrie 2021.

Actul normativ prevede modificarea bugetului inițial de 96.870 mii lei, echivalentul a 20.000.000 euro la 653.684 mii lei, echivalentul a 134.960.991,91 euro (click aici pentru a accesa proiectul de HG ce ar urma să intre în ședință).

MIPE a publicat acest proiect de HG în iulie 2021. Conform clarificărilor transmise de MIPE către fonduri-structurale.ro ulterior publicării documentului, revizuirea actului normativ este necesară în contextul finalizării procesului de soluționare a contestațiilor, proces în urma căruia „au intrat la finanţare proiecte care au obţinut acelaşi punctaj ca proiectele incluse iniţial în lista intermediară a proiectelor aprobate la finanţare în etapa tehnico-financiară”..

De asemenea, conform MIPE, după adoptarea actului normativ în ședința de Guvern, „vor fi publicate listele finale și, implicit, demarat procesul de contractare în vederea semnării contractelor de finanțare”.

Fonduri-structurale.ro va reveni cu noi informații pe măsură ce acestea vor fi disponibile urmare a desfășurării ședinței de Guvern.

Antonia Anton,

www.fonduri-structurale.ro

Documente
HG-9.pdf
Vizualizări: 1596